Organiseert u een event of congres en wilt u daarbij gebruik maken van tijdelijke subruimtes om groepen workshops in te laten houden? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om deze break-out ruimtes te creëren.

Voorbeelden hiervan zijn houtbouw (beurswanden) of pipe & drape oplossingen. Bij Inflates springen echter een aantal voordelen in het oog ten opzicht van deze alternatieven. Hieronder worden deze opgesomd.

Innovatief design

Inflates zijn echte eye-catchers. Ze hebben een opvallend en innovatief uiterlijk, wat aantrekking heeft op het publiek. Ook is het en waardevolle aanvulling van de uitstraling van het gehele event, en helpt het groepen mensen in een juiste ‘open minded’ setting te brengen bij een workshop door deze verrassende en innovatieve omgeving. Onze inflates zijn er in verschillende vormen en groottes, variërend van 2 tot aan 300 personen. Voor het volledige productaanbod zie de website van QuickSpace.

Goede akoestiek en geluidsdichtheid

Wat erg belangrijk is bij het houden van een presentatie of workshop is dat de akoestiek en geluidsdichtheid optimaal is. Zeker bij events waar het luidruchtig is. Door de vormgeving van onze inflates, het materiaal en de afmetingen kunnen wij een optimale akoestiek en geluidsdichtheid bewerkstelligen. Hierdoor is het ook mogelijk om verschillende inflates (met bijvoorbeeld 50 of 80 personen) naast elkaar te plaatsen zonder dat er geluidsoverdracht tussen de inflates plaatsvindt.

Snelle installatie en demontage tijd

Inflates kunnen zeer snel geïnstalleerd en gedemonteerd worden. Dit is een groot voordeel, omdat tijd vaak beperkt is en de huurprijs van de locatie fors kan zijn. Binnen enkele uren kan een zaal in verschillende subruimtes opgebouwd worden.

Kleurstellingen

Al onze Inflates zijn wit, maar door middel van LED kunnen Inflates in iedere gewenste kleur uitgelicht worden, bijvoorbeeld in de huiskleuren van de klant. Ook kan de LED verlichting dynamisch door DMX worden aangestuurd.